Denise Pellinkhof

Mijn interview met De Ondernemer: Zo levert online zichtbaarheid geld op

Mijn interview met De Ondernemer

Zo levert online zichtbaarheid geld op

“De juiste personal branding levert je de juiste klanten op,” zegt social media-deskundige Denise van Iersel tijdens het evenement ‘Whats your next social step?’ in Den Haag, georganiseerd door De Ondernemer en OBM.

Het inzetten van social media kun je eigenlijk opdelen in drie delen:

  1. Weet wie je bent: je website, Twitter en Facebook
  2. Weet wat je kunt: LinkedIn
  3. Weet wat je publiek wil: Google Trends, contentmarketing en curatie

Lees verder op De Ondernemer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik hou ervan om te creëren en inspireren. En daarin wissel ik graag af. Van korte, pakkende post om je mee te nemen in mijn wereld tot longreads voor diepgaande inzichten. En van video’s met hot tips tot mijn podcast waarin ik mensen interview en mijn mening deel.

Nieuwsbrief

Download de weggever ONTDEK JOUW MISSIE en zet een eerste stap naar zakelijk succes. Enjoy!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en verhalen om van jezelf een badass personal brand te maken voor meer impact en meer klanten.