Wat is jouw missie?

Je wil aan de slag met jouw personal branding en jezelf zichtbaar op de kaart zetten voor zakelijk succes. Je verlangt naar vrijheid en je wil doen waar je gelukkig van wordt. En op de manier die bij jou past. Misschien heb jij je doel al helder voor ogen, alleen weet je niet zo goed hoe je die moet bereiken of waar je moet beginnen. Of heb je het idee dat je er nog niet klaar voor bent. Het kan ook zijn dat je nog niet weet wat jouw missie is. Je voelt dat er meer in zit of dat het anders kan, maar je vindt zoveel dingen leuk dat je het lastig vindt om te kiezen.

Ga uit van je eigen kracht, zet een stap en kom in de flow

Wat het ook is, het is zo belangrijk om een eerste stap te zetten richting datgene waar je blij van wordt. Klein of groot, dat maakt niet uit. Al door een eerste stap te zetten, zet je veel in beweging en kom je steeds een stap dichter bij jouw doel.

Ik verzeker je… als jij eenmaal lekker in de flow komt, gebeuren er mooie dingen.

Ik wil je een ding meegeven: ga uit van je eigen kracht en vergelijk jezelf niet met anderen. Uit ervaring weet ik dat je dan niet begint. Als ik iemand hoor zeggen: “Jaaaaa, maar dat bestaat al of dat doen anderen ook” zeg ik liefdevol: “Stop, tot hier en niet verder! Want zijn zij jou? Hebben zij jouw unieke kenmerken en eigenschappen? Hebben zij jouw netwerk en gunfactor? Nee? Mooi! Dan doe je lekker hetzelfde, maar dan op jouw manier.”

Wat is jouw verhaal? Alleen al door jezelf te laten zien inspireer je

Het gaat er niet om wat je doet, maar hoe je het doet. En vooral waarom je het doet. Wat is jouw verhaal achter jouw missie? Mensen willen met jou werken om jou. Zo simpel is het. Laat ze zien wat je motiveert, inspireert, meemaakt en wat jouw dromen zijn. Daarmee inspireer je ze en kunnen ze zich met jou verbinden. Het hoeft niet meteen perfect te zijn. En straf jezelf niet als je er niet meteen komt. Al door kleine stappen te zetten, welke dan ook, kom je er vanzelf.

Missie weggever

Ik heb speciaal voor jou een weggever gemaakt om jouw missie te formuleren. Om te achterhalen waar jij gelukkig van wordt en wat jouw dromen en verlangens zijn. En ik daag je uit om een stap te zetten. Want als nu niet, wanneer dan wel? Want hey … your Story. your Brand. Enjoy.

Download de weggever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik hou ervan om te creëren en inspireren. En daarin wissel ik graag af. Van korte, pakkende post om je mee te nemen in mijn wereld tot longreads voor diepgaande inzichten. En van video’s met hot tips tot mijn podcast waarin ik mensen interview en mijn mening deel.

Nieuwsbrief

Download de weggever ONTDEK JOUW MISSIE en zet een eerste stap naar zakelijk succes. Enjoy!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en verhalen om van jezelf een badass personal brand te maken voor meer impact en meer klanten.