Unshakable zichtbaar

met een ijzersterke positionering en magnetische branding

Jouw podium wacht op je

Wie jij ook bent. Wat jij ook wilt bereiken. Wees voorbereid. We doen er een schep bovenop. We gaan BIGGER. BOLDER. BRAVER. Voel jij… oe, dit wordt spannend… dan ben je hier niet voor niets. Uitstellen is geen optie meer. Ook dat voel jij.

Jij wilt impact leader worden. Jezelf als de go to expert neerzetten. Gevraagd, gezien, gehoord en benaderd worden. Van BEST KEPT SECRET in de markt naar magnetisch zichtbaar als nooit tevoren zodat mensen zich aan jouw deur melden.

Jij weet dat je daarvoor meer moet doen. Anders. Beter. Zodat je anderen ver achter je laat. Want in jouw uniekheid ben jij zo groots. Alles wat je hoeft te doen is in die grootsheid stappen en jouw podium claimen. You are so close! STEP INTO MY JOY 🤍

 • Een LIVE dag voor persoonlijk leiderschap met een kristalhelder verhaal.
 • Een LIVE dag voor magnetische branding en een aanvalsplan voor unshakable zichtbaarheid.
 • Een LIVE dag waar jij vandaan komt met het gevoel: Bring it on!
 • PS. Unshakable, BUT SHAKABLE. Het hoeft niet perfect, als jij het maar bent. Zo bevrijdend. 

Dit is voor jou als...

 • Jij hebt een topjob en wilt meer voor jouw waarde staan en jouw expertstatus claimen om meer impact te maken en gezien en gevraagd te worden om jouw visie.
 • Jij hebt een topjob en het kriebelt al een tijdje om wat voor jezelf te doen.
 • Als ondernemer snak je naar een sterke personal brand (in plaats van je verschuilen achter een logo) voor werk dat meer bij je past en waar je meer plezier uit haalt. Klanten vinden jou in plaats van andersom. 
 • VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS EN LEIDERS MET EEN TEAM!

"Maak korte metten met wat je tegenhoudt."

Voel de power die jij nodig hebt

Editie 1 had ik de A-MA-ZING gastpreker Elisa Schipper van Love your Body. Als geen ander weet zij korte metten te maken met belemmerende overtuigingen en je de power te geven die je nodig hebt om vol voor je waarde te staan. Bijna niet te toppen. 

Voor editie 2 heb ik een idee in gedachten… je weet niet wat je meemaakt. Ik kan nu al niet wachten. Toch houd ik het als een verrassing. Ik wil nog BIGGER. BOLDER. BRAVER. Zodat jij echt jouw expertstatus durft te claimen vanuit POWER, LEF, LEIDERSCHAP & JOY.

Geen excuses meer

Om jezelf te laten zien!

Topfotograaf Gillian van La Vie en Blonde staat klaar met haar studio om van jou drie foto’s te schieten. Alsof je zo uit een magazine stapt. Wees nu eerlijk, die wil je toch gewoon? Je kunt ze direct inzetten voor jouw zichtbaarheid. Deze dag biedt jouw strategie + een plan voor content + de foto’s. Letterlijk geen excuses meer om jezelf en wat jij de wereld te brengen hebt te laten zien. 

VET UIT JOUW COMFORT ZONE

Be prepared! Want jij gaat het podium op en jouw verhaal pitchen. Het wordt persoonlijk. En je krijgt direct feedback zodat je weet of het resoneert.

Alles is ok, we’ve got you.

Wat kan jij verwachten?

Wie mij een beetje kent weet dat ik hou van glitters, champagne en overal een feestje van maak. Deze dag wil je niet alleen bij zijn vanwege de helderheid in jouw verhaal, zelfvertrouwen om jezelf te presenteren en een praktisch aanvalsplan voor zichtbaarheid, hier wil je gewoon bij zijn. Dit is een cadeau aan jezelf. De hele dag is waanzinnig goed verzorgd en eindigt met bubbels. Want laten we eerlijk zijn, het leven is te mooi om niet te vieren.

Een badass EVENT op een badass locatie met badass POWER, lunch en borrel.

STEP INTO MY WORLD OF JOY. JOY IN BUSINESS.

De locatie laat ik zo snel mogelijk weten.

Unshakable zichtbaar

POSITIONEREN, PRESENTEREN, BRANDING
465 exclusief btw
 • Ijzersterke verhaal presenteren
 • Magnetische branding vanuit persoonlijkheid
 • Aanval voor unshakable zichtbaarheid