Unshakable zichtbaar

met een ijzersterke positionering en magnetische branding

Jouw podium wacht op je

Wie jij ook bent. Wat jij ook wilt bereiken. Wees voorbereid. We doen er een schep bovenop. 

We gaan BIGGER. BOLDER. BRAVER. Voel jij… oe, dit wordt spannend… dan ben je hier niet voor niets. Uitstellen is geen optie meer. Ook dat voel jij.

Jij wilt impact leader worden. Jezelf als de go to expert neerzetten. Gevraagd, gezien, gehoord en benaderd worden.

Jij weet dat je daarvoor meer moet doen. Anders. Beter. Zodat je anderen ver achter je laat. Want in jouw uniekheid ben jij zo groots. Alles wat je hoeft te doen is in die grootsheid stappen en jouw podium claimen. You are so close! Er is alleen iets wat jou tegenhoudt. Daar wil ik je over heen helpen. Want darling. Geloof mij, als ik het kan, kan jij het ook. Ik was zo onzeker en onzichtbaar. Ik heb mijn angsten, belemmerende overtuigingen en wat mensen van mij vinden losgelaten. En dat gun ik jou ook. Op een fijne manier, want het mag lichter en luchtiger. Zichtbaarheid ook. STEP INTO MY JOY 🤍

  • Een LIVE dag voor persoonlijk leiderschap.
  • Een LIVE dag waarin jij jouw verhaal en pitch kristalhelder krijgt.
  • Een LIVE dag voor magnetische branding en een aanvalsplan voor unshakable zichtbaarheid.
  • Een LIVE dag waar jij vandaan komt met het gevoel: Bring it on!

Dit is voor jou als...

  • Jij hebt een topjob en wilt meer voor jouw waarde staan en jouw expertstatus claimen om meer impact te maken en gezien en gevraagd te worden om jouw visie.
  • Jij hebt een topjob en het kriebelt al een tijdje om wat voor jezelf te doen.
  • Jij bent zelfstandig en wilt ook zo graag een sterke personal brand (in plaats van je verschuilen achter een logo) voor werk dat meer bij je past en waar je meer plezier uit haalt. Klanten vinden jou in plaats van andersom. 

"Maak korte metten met wat je tegenhoudt."

Voel de power die jij nodig hebt

Ik heb een geweldige guest speaker. Zij doet met ons een deep dive. Wie wil je zijn? Waar wil jij heen? Deze magische vrouw straalt zelfliefde uit en maakt korte metten met dat kritische stemmetje in jouw hoofd. Dat stemmetje dat je tegenhoudt om te bereiken waar jij van doomt. Hierna voelt het alsof jij de wereld aan kunt. 

Vanuit dat gevoel gaan we aan de slag met een ijzersterke positionering en pitch, magnetische branding en een plan waarmee jij unshakable zichtbaar wordt.

Claim jouw expertstatus vanuit POWER, LEIDERSCHAP & JOY!

Geen excuses meer

Om jezelf te laten zien!

Topfotograaf Gillian van La Vie en Blonde staat klaar met haar studio om van jou drie foto’s te schieten. Alsof je zo uit een magazine stapt. Wees nu eerlijk, die wil je toch gewoon? Je kunt ze direct inzetten voor jouw zichtbaarheid. Deze dag biedt jouw strategie + een plan voor content + de foto’s. Letterlijk geen excuses meer om jezelf en wat jij de wereld te brengen hebt te laten zien. 

VET UIT JOUW COMFORT ZONE

Be prepared! Want jij gaat het podium op en jouw verhaal pitchen. Het wordt persoonlijk. En je krijgt direct feedback zodat je weet of het resoneert.

Alles is ok, we’ve got you.

Wat kan jij verwachten?

Wie mij een beetje kent weet dat ik hou van glitters, champagne en overal een feestje van maak. Deze dag wil je niet alleen bij zijn vanwege de helderheid in jouw verhaal, zelfvertrouwen om jezelf te presenteren en een praktisch aanvalsplan voor zichtbaarheid, hier wil je gewoon bij zijn. Dit is een cadeau aan jezelf. De hele dag is waanzinnig goed verzorgd en eindigt met bubbels. Want laten we eerlijk zijn, het leven is te mooi om niet te vieren.

Een badass EVENT op een badass locatie met badass POWER, lunch en borrel.

STEP INTO MY WORLD OF JOY. JOY IN BUSINESS.

De details die niet belangrijk zijn, maar je toch wilt weten

Datun: maandag 26 september 2022.

Tijd: 09.30 – 17.30 uur.

Keywords: leiderschap, helderheid, authenticiteit, personal branding, joy, zelfvertrouwen, zichtbaar, moed, presenteren, power.

Locatie: Moofers Clothing, Toussaintkade, Den Haag.

Moofers Clothing is een Nederlands design label in vrouwenkleding. Van Jennifer van Haastert.

“Follow your heart. Although it not always seem logical.” 

Ik ben fan van Jennifer. In haar salon vind je niet alleen haar eigen label, het is ook een concept store voor andere designers en kunstenaars. Een geweldige plek bij een bijzondere vrouw.

Unshakable zichtbaar

POSITIONEREN, PRESENTEREN, BRANDING
465,- exclusief btw
  • Ijzersterke pitch presenteren
  • Magnetische branding vanuit persoonlijkheid
  • Aanval voor unshakable zichtbaarheid