Jouw expertise kick-start

Zichtbaarheid voor zakelijk succes

Claim jouw expertstatus met high-end personal branding

Je hebt kennis en ervaring en bent een expert in jouw vakgebied. Je bent lekker bezig en toch… het kan beter. Of in ieder geval met meer focus, plezier en zichtbaarheid. Je ziet anderen hun podium pakken, ze lijken precies te weten waar ze mee bezig zijn en krijgen alles voor elkaar. Jij weet dat je dat ook kan. Sterker nog, veel beter! Alleen weet je niet zo goed wat jouw verhaal is en hoe je die uitdraagt. Je wil bekend staan om jouw expertise en je onderscheiden van de rest vanuit jouw persoonlijkheid, visie en een duidelijke positionering. Door jouw persoonlijke verhaal te verbinden aan je zakelijke prestaties wil je persoonlijk leiderschap nemen en doen waar je blij van wordt.

"Your business is the body. Your brand is the soul.

Laat jezelf zien en behaal moeiteloos jouw doelen

Ben je er klaar voor om te ontdekken wat jij te doen hebt op deze wereld en jouw verhaal te vertellen vanuit jouw persoonlijkheid en positionering? Stap uit je comfort zone, laat jezelf meer zien en deel wat je doet en waarom je doet wat je doet. Met plezier en zelfvertrouwen. Je wordt gewaardeerd voor en gevraagd om wie je bent. Vanuit jouw eigen merk, talenten en kernwaarden voel jij je meer verbonden met jouw werk, doe je waar je blij van wordt en maak je meer impact. Je trekt als een magneet de juiste mensen, opdrachten en projecten naar je toe.

Ontdek jouw goud in jouw personal brand! Wil jij...

→ Ontdekken wat jouw missie is? En daar persoonlijk leiderschap op pakken?
→ De rode draad van jouw verhaal ontdekken, inclusief jouw expertises?
→ Kristalhelder hebben welke kwaliteiten, kennis en talenten jij moet uitdragen waardoor mensen alleen met jou willen werken?
→ Jouw goud ontdekken en onderscheiden van de rest vanuit een duidelijke positionering en zichtbaarheid?
→ Jouw professionele expertstatus uitbouwen?
→ Een fantastische pitch kunnen geven?
→ De juiste mensen en meest gave projecten, opdrachten en kansen als een magneet naar je toe trekken?
→ Nooit meer onzeker zijn over wat en hoe je moet delen om zichtbaar te zijn en blijven?
→ Meer impact maken met jouw verhaal en je gunfactor verhogen?
→ Ben je er klaar voor het podium te pakken en echt te shinen? Door jezelf geloofwaardig en authentiek te presenteren?
→ Van daaruit doen waar je blij van wordt en dus ook succesvol?
→ Op een leuke en makkelijke manier zakendoen zonder dat het je veel tijd en energie kost?

Zorg dat je gevraagd wordt

Zorg dat je vanuit jouw doel en expertise consistent zichtbaar bent en wordt gezien als voorloper in jouw vakgebied. Breng focus in jouw werk aan en onderscheid je door een ijzersterk merk te creëren waar raving fans op willen aanhaken. In plaats van mensen zoeken, vinden zij jou. Ze willen met je werken om jouw merk en visie waarmee je alle concurrenten ver achter je laat. Zakendoen wordt zoveel makkelijker en leuker.

Wat anderen erover zeggen..

Personal branding kick-start

1 x 4 uur of 2 x 2 uur 1-op-1 aan de slag, exclusief uitwerking
2500,- exclusief BTW
  • jouw missie
  • jouw expertise, ervaring, kwaliteiten en talenten
  • jouw persoonlijke pitch, klaar om op social te gebruiken
  • jouw sociale zichtbaarheid
  • jouw verhaal en de rode draad daarin
  • jouw persoonlijke contentkalender, zodat jij weet hoe je de komende maanden zichtbaar kunt blijven
  • Ik help je achteraf met de uitwerking ervan zodat je meteen kunt knallen

Over Denise Joy

Ik help ondernemers en professionals in het bedrijfsleven met next level personal branding en zichtbaarheid voor succes. Let’s get it on. your Story. your Brand. Enjoy.

Ik ben een sprankelijke ondernemer, een energiebom en gedreven doorzetter om de wereld te vullen met sterke en persoonlijke merken. Als jij bereid bent jouw comfort zone uit te stappen kun je zoveel meer bereiken dan je ooit dacht. Ik ben je grootste cheerleader en help je jouw verhaal te ontdekken en het podium te pakken. Ik maak het helder, licht en praktisch. Vanuit focus en daadkracht claim jij de expertstatus binnen jouw vakgebied en trek je als een magneet mensen en opdrachten naar je toe. Werk niet hard, werk slim vanuit Joy met waanzinnige resultaten. Meer opdrachten, meer klanten, meer salaris of omzet. Als ik het kan, kan jij het ook. Zo simpel is het.