Spreker over

branding, content, personal branding
& ambassadeurschap

Een sterk merk met happy ambassadors

Een inspiratie talk over het vormgeven en duidelijk uitdragen van jouw merkverhaal en belofte? Wil je de switch maken van het bepalen van het verhaal naar het faciliteren, activeren en motiveren van jouw mensen? Wil je happy ambassadors binnen jouw bedrijf door ze te helpen met hun personal branding zodat zij als thought leaders klanten, opdrachten en collega’s als een magneet aantrekken? Boek een van deze inspiratie talks, wat mij betreft het liefst met interactie. 

Of laat mij als dagvoorzitter alles en iedereen feilloos aan elkaar knopen. We maken er samen een feestje van. 

"Een merkverhaal dat bestaat uit persoonlijke verhalen zorgt voor verbinding & betekenis"

De onderwerpen

Zo creëer je een consistent en consequent merk

Aan de slag met een gedegen communicatie- en contentmarketingplan, inclusief corporate story, belofte, strategische contentthema’s en tone-of-voice. Contentmarketing draait erom dat jij de uitdagingen van jouw markt en doelgroep begrijpt en daar simpelweg antwoorden en oplossingen voor geeft. Wat is contentmarkting en hoe ga je er concreet mee aan de slag? Be bold en authentiek. En ga het dan ook gewoon doen. Start before you are ready.

Employee advocacy / ambassadeurschap

Verschuif de rol van controleren en beheersen naar faciliteren op persoonlijk niveau: inspiring to spread the word! Ga uit van de kracht van je mensen, help ze waardevolle content te delen binnen hun sociale netwerken. Bereik, vertrouwen en engagement nemen toe. Ik maak van jouw medewerkers Happy Ambassadors met een bad ass employee advocacy plan! Mensen doen tenslotte zaken met mensen, niet met organisaties. Investeren in jouw mensen is 62% goedkoper en een veel leukere manier van marketing voeren dan de traditionele manier. Het vergt wel een stuk lef, transparantie en vertrouwen om deze verandering tot stand te brengen.

Personal branding

Ik breng niet alleen jouw merk tot leven, ook de personal brands van jezelf en jouw mensen. Ik help organisaties en afdelingen om de verhalen te vertellen van hun mensen waarin persoonlijkheid en expertise naar voren komen. Maak van je mensen thought leaders en zorg dat de markt niet meer om je heen kan. Als jij duidelijk kunt communiceren wie je bent, waar je voor staat en hoe je anderen kunt helpen, trek je als vanzelf de juiste mensen en opdrachten naar je toe. Own it, vanuit kennis, netwerk, mindset, enthousiasme en gunfactor.

Dit zeggen anderen erover

"Denise heeft een super toffe LinkedIn training gegeven aan de medewerkers van BMW Group Nederland, waarbij de focus op personal branding lag. Zij wist deelnemers te enthousiasmeren en zo ver te krijgen om zelfverzekerd aan de slag te gaan met LinkedIn. Buiten de training om stond ze altijd klaar om vragen te beantwoorden en ook na de training was ze bereid ons te adviseren. Ze gaat dus niet voor 100%, maar voor 110%! Dank je wel Denise!"
Nadine Calor
Head of social a.i. bmw
"Tijdens de ALV van Stichting MPI Nederland, deelde Denise haar passie voor Personal Branding met ons. Met sprankelend enthousiasme nam ze ons mee door haar stappenplan. Ik kan Denise van harte aanbevelen als je een spreker of workshop zoekt over Personal Branding of Employee Advocacy."
Marjolein Blok-Dignum
VP FINANCE MPI
"Denise heeft samen met Edwin Vlems aan onze technische verkopers de masterclass Employee Advocacy gegeven. Door de coronasituatie hebben we Microsoft Teams moeten inzetten, maar ook in deze digitale vorm spatte het enthousiasme van Denise van het beeldscherm. Denise heeft de Hitma-specialisten laten ervaren dat zij over unieke kennis beschikken en dat ze goud in handen hebben als deze kennis actief naar buiten brengen. Dit sluit geheel aan bij de Hitma-strategie gebaseerd op kennisdelen door onze ambassadeurs. De masterclass heeft zeker bijgedragen aan het draagvlak voor deze aanpak binnen onze organisatie."
Astrid van Ballegoy
MarCOM STRATEEG HITMA groep
"Afgelopen maandag heb ik voor het eerst met Denise gewerkt, haar uitgenodigd om een masterclass te geven tijdens het lustrum-event van ZAAI Aalsmeer, een event voor startende ondernemers. Blij dat ik Denise heb gekozen hiervoor. Ze heeft veel ondernemers in de zaal kunnen motiveren om meer aan hun online zichtbaarheid te doen en goed weten over te brengen waarom dit zo belangrijk is. Gelijk dezelfde avond zag ik de posts van deelnemers van het event voorbijkomen. Super bedankt Denise!"
Kirsten Verhoef
Founder SYLT SUPPORT B.V.
"Apart from just about a lifetime of practice experience in marketing and communication as well as a stunning beauty and intelligence, Denise's unique insight, knowledge and competence is to share the best practices with how a person can become a 'Personal Brand' himself or herself, very much using social media in the process. Not only is she well-experienced in this distinct and most useful practice (which by the way is clearly missing in the current branding literature), she is also crystal clear in communicating about it and learning others how to do this and how to benefit from that. And it isn't just about the creation of a Personal Brand, it is also about how to help the company a person works for by acting as a clear promotor of the company's products and services - Employee Advocacy - which again is a key marketing tool that helps to boost the sales and profit of a company, and actively involves and commits the employees of the company in the process. Again, if you want to understand how this works and if you want to develop such a program for yourself of your company, contact Denise. After all, you only want to learn from the very best of your contacts, don't you?"
Arie Barendregt
Professor Erasmus Universiteit