Maak jezelf zichtbaar

voor zakelijk succes

Wil jij ook zo'n badass fotoshoot

Vanaf nu besluit jij dat je perfect bent zoals je bent. Dat je al op de goede weg zit en echt los wil gaan met jouw online zichtbaarheid. Dat is tegenwoordig een must. Wie ben je? Waar sta je voor? Wat is jouw verhaal? Hoe help je mensen? Wat wil jij uitstralen? Samen gaan we aan de slag om van jou een magneet te maken. In verhaal en beeld. Om de juiste mensen en opdrachten als vanzelf naar je toe te trekken om jouw doel te behalen. Wij beloven je, als je eenmaal zo’n shoot hebt gedaan, voel je jezelf zoveel krachtiger, je wil nooit meer anders.

Een zakelijk, feestelijk, en vogue, natuurlijk, uitbundig of ingetogen shoot. Wij kijken volledig naar jouw persoonlijkheid, kennis en zakelijke behoeften. Wat jouw doel ook is, we stemmen de locatie, uitstraling en styling daar volledig op af.

Professioneel en persoonlijk komen samen

Bij deze personal branding shoot draait het om jouw verhaal én om wat jou uniek maakt als persoon. Iedereen kan jouw werk doen. Maar niemand is jij. En dat is jouw kracht. Jouw kennis en persoonlijkheid laten we terugkomen in jouw verhaal en foto’s waardoor klanten specifiek voor jou kiezen. Je zet jezelf professioneel en persoonlijk neer waardoor mensen meer van je willen weten en met je willen samenwerken.
Met dit personal branding traject gaan we all the way. Be prepared. We starten met een strategisch gesprek over jouw personal brand. Op basis daarvan maken we een concept voor de styling en de fotoshoot. Alles komt samen. Don’t be afraid to sparkle a little brighter darling.

"Let the magic happen

Dreamteam

Gillian van Twist

Fotograaf

Creatieve duizendpoot met een passie voor mooie beelden en communicatie. Iedereen en alles heeft een verhaal. Mooi of minder mooi. De unieke persoonlijkheid van ieder mens. Ik hoor het verhaal graag, zie de essentie en leg het voor je vast.

Debby de Boer

Stylist & Visagist

Debby haar passie is om vrouwen en mannen bewust te maken van de kracht van uitstraling en make-up. Door de natuurlijke schoonheid van het gezicht te accentueren en passend bij jouw verhaal waardoor jij je nog zelfverzekerder en krachtiger voelt.

Denise Pellinkhof

Personal Branding

Denise helpt ondernemers en professionals zichzelf zichtbaar te maken voor zakelijk succes. Iedereen heeft een uniek verhaal met kennis en een mooie persoonlijkheid. Samen gaan we die ontdekken en uitdragen.

"Share your brand to the world now! Don’t be afraid to sparkle a little brighter darling

Proces & Kosten

Je start met Denise. Een online brainstorm van twee uur. Vervolgens werkt zij voor je uit:

→  Jouw expertise en keywords
→ Jouw personal pitch (LinkedIn ready)
→ Een strategische contentthema met format en haakjes voor content
→ De perfecte kick-start om jouw expertstatus te claimen

Op basis van dit document (na goedkeuring) gaat zij om de tafel met Gillian en Debby. Zij werken voor je uit:

→ Een concept waarin jouw verhaal, kennis en persoonlijkheid terugkomen, uitgewerkt in een eenvoudige moodboard.
→ Gillian belt je nog om wensen af te stemmen, ook voor locatie.

Op de dag zelf en erna:

→ 1 uur visagie, 2 uur fotografie, in een te boeken locatie in Voorburg of Den Haag, zoals Haags Hoog (prachtige kas) of een studio.
→ 4 kledingsets
→ 30 beelden voor drukwerk en social media
→ Nabewerking beelden voor het mooiste resultaat
→ Aangeleverd in WeTransfer

Brandingshoot

3500,- exclusief BTW en reiskosten vanaf Voorburg en parkeerkosten
  • jouw missie
  • jouw expertise, ervaring, kwaliteiten en talenten
  • jouw persoonlijke pitch, klaar om op social te gebruiken
  • jouw sociale zichtbaarheid
  • jouw verhaal en de rode draad daarin
  • jouw persoonlijke contentkalender, zodat jij weet hoe je de komende maanden zichtbaar kunt blijven
  • Heb jij jouw personal brand al helemaal op orde en wil jij alleen de fotosessie? Ook mogelijk, laat mij even weten wat jij voor ogen hebt.