Claim jouw high-end expertstatus

Half jaar 1-op-1 coaching voor een ijzersterke personal branding en positionering

Werk niet hard. Werk slim. Maak nu de keuze om jouw high-end expertstatus te claimen en trek als een magneet de goedbetalende klanten en opdrachten naar je toe.

Om succesvol te zijn moet je consistent en consequent opdagen. Claim het podium vanuit structuur, focus, zelfvertrouwen en plezier. Let’s get on it. Personal branding en zichtbaarheid zijn niet spannend. Het is JOY. Jij kiest wat jij wilt bereiken en hoe jij bekend wilt staan. Wie ben jij? Waar sta jij voor? Wat wil je veranderen of verbeteren? Welke impact wil jij maken? Word onvergetelijk in plaats van vergeten. Neem de leiding over jouw persoonlijke en zakelijke missie en leven. Stel het niet uit. Claim jouw expertise. Want als jij het niet doet, doen anderen het wel.

Let excellence be your brand.

We brengen jouw professionele en persoonlijke merk samen zodat je transformeert tot de high-end expert binnen jouw vakgebied met wie mensen willen werken. Zorg ervoor dat mensen binnen twee seconden weten dat ze bij jou moeten zijn. Dat je opvalt vanuit een sterke personal brand, duidelijke positionering en visie, een helder verhaal en een praktisch plan voor zichtbaarheid. Trek de juiste mensen en opdrachten als een magneet naar je toe zonder dat het je onnodig veel tijd, geld en eindeloze kopjes koffie kost.

Zakendoen wordt niet alleen makkelijker, ook leuker!

Wil jij?

→ Persoonlijk leiderschap pakken op jouw missie, werk en leven.
→ Weten wat er nog meer mogelijk is. Je voelt aan alles dat het kan. 
→ De rode draad van jouw verhaal en visie: helder en praktisch voor meer focus. 
→ Een persoonlijk en zakelijk (online) fundament waar je jaren van profiteert en waardoor jij jouw doelen tien keer sneller behaalt. 
→ Betere en diepere connecties met klanten, volgers en connecties.
→ Weten wat jou tegenhoudt en daar doorheen breken om jouw maximale potentieel te benutten?
→ Bespaar duizenden euro’s aan marketingkosten doordat mensen jou vinden in plaats van dat je mensen moet zoeken. 
→ Werk dat volledig bij je past met de gaafste projecten als professional of de juiste klanten voor meer omzet als ondernemer.
→ Helderheid in wat jij te bieden hebt. 
→ Zelfvertrouwen en Joy om nu echt het podium ownen en aan tafels te komen waar jij wilt zitten. 
→ Geen stress en onzekerheid meer over de toekomst. 
→ Vanuit daadkracht en sexyness maak je jezelf waardevol en onweerstaanbaar. Mensen willen met jou werken om wie jij bent.
→ Jij weet precies wat je te doen staat het komende jaar met een concreet plan voor zichtbaarheid.  
→ I’ve got your back als mentor en ben jouw allergrootste cheerleader
→ Werken en leven on your terms vanuit Joy & Ease.

" Branding is what people say about you when you are not in the room. Make it awesome.

Houd jezelf niet meer klein. Own het podium

Dit 1-op-1 traject is een investering in jezelf waar je de rest van jouw leven profijt van hebt. Je legt een helder en concreet fundament voor jezelf om meer te werken en leven op jouw voorwaarden. Of je nu als professional een verandering teweeg wilt brengen of als ondernemer moeiteloos de juiste mensen aan wilt trekken. Door jouw persoonlijkheid, kennis, drijfveren en ervaring te delen verbinden mensen zich met je. Je biedt ze een perspectief op het leven, relevante inzichten, inspiratie en enthousiasme. Mensen willen met je werken omdat je jouw verhaal deelt en (online) zichtbaar bent. Dat is niet een trend, overdreven aanwezig zijn of borstklopperij. Ik weet uit ervaring, het werkt. Voor je het weet zeggen mensen tegen je: “Zo, jij bent lekker bezig zeg. Zullen we een keer sparren of kun je mij ook helpen?”

We geven niet alleen vorm aan jouw verhaal en positionering, we gaan ook daadwerkelijk aan de slag om jouw personal brand uit te dragen. Je weet dat online zichtbaarheid belangrijk is om jouw stem te laten horen. Als iets je tegen hield om jouw expertise zichtbaar te maken, dan is nu je kans om te knallen. Een half jaar lang trek ik je stap voor stap jouw comfort zone uit tot ook jij het podium ownt vanuit een duidelijke positionering, een sterke personal brand en een goed verhaal.

We gaan aan de slag met..

→ Jouw doelen en missie als uitgangspunt. Wat houdt je tegen?
→ Een heldere mindset om die doelen sneller te behalen.
→ Een ijzersterke basis en de rode draad van jouw verhaal voor meer focus en richting.
→ Jouw unieke goud waardoor mensen met jou willen werken.
→ Een sterke positionering en branding voor meer klanten, groei en omzet.
→ Een badass pitch om het podium vanuit plezier en zelfvertrouwen te ownen.

→ Jouw visie-artikel waardoor mensen met jou om tafel willen.
→ Een persoonlijke contentkalender met creatieve formats.
→ Consistente online zichtbaarheid in woord en ja, juist ook video.
→ Creëer het juiste netwerk, zie mogelijkheden en pak kansen.
→ Jouw comfort zone uit en zoveel meer in je waarde staan.
→ Aan de slag met persoonlijk leiderschap. De successen vieren we samen!

Dit zeggen anderen erover

“Denise is een professionele personal branding coach met glamour. Ze weet waar ze voor staat en draagt dit ook over. Dankzij je personal branding coaching heb ik stappen gemaakt waar mijn dromen daadwerkelijk uit zijn gekomen. Ik heb mijn doelen bereikt en ik durf nu zichtbaarder te zijn voor de wereld . Denise creëerde in korte tijd een fijne flow waardoor ik snel inzicht kreeg in mijn blinde vlekken op een positieve wijze. Ik ben dankbaar dat ik jou heb ontmoet. Wereld mens 🍀”

- Fatima Lairi, Docent Persoonlijke Ontwikkeling en NLP-Coach

“Werken met Denise is een plezier. Sprankelend, puur en creatief , maakt zij dat iets nieuws ontstaat. Ik noem het productief spelen. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe inzichten, nieuwe beelden en teksten. Denise liet mij ook inzien dat personal branding wel slim, leuk en authentiek kan zijn. En gaf praktische handvatten waardoor ik er ook echt mee aan de slag kon. Daarbij geeft zij het goede voorbeeld, leeft het voor. Een aanrader voor wie nieuwsgierig is naar manieren om zichzelf beter / anders te profileren.”

- Klaas Punselie, Ondernemer, Vernieuwer, Digitaal

“Ik vind Denise een zeer gedreven, open en warme persoonlijkheid om mee te werken. We sparren samen graag over content formats en ze weet mij vol energie te inspireren!”

- Lili Genee Pirayesh, Auteur en Creative Health Campaigns

“Denise helpt mij en Yinner met onze personal branding. Ze doet dat op een zeer inspirerende en innovatieve manier. Altijd enthousiast, gedreven en met een frisse blik. Bovendien gaat Denise echt in de schoenen van de klant staan en kijkt wat er nodig is. Denise is sprankelend, enthousiast, en kundig. Een plezier om mee samen te werken. Ga zo door Denise.”

- Coert-Jan Tomassen, Directeur Yinner

“Zo kreeg ik een gouden tip van een relatie; “stuur Denise een berichtje!”. En die gouden tip was ook zeker een echte gouden tip! Ik heb bij Denise de strategiesessie gevolgd. Het was een inspirerende en verhelderende sessie. Een echte aanrader om jouw ‘brand’ concreet te maken! Na deze sessie had ik behoefte aan meer, daarom volg ik een programma op maat bij Denise.. en gaan we lekker door met ontwikkelen! #growingisaprocess✨”

- Marlot de Kruijf, Zelfstandig Business & AFAS Consultant

“Denise heeft me geholpen bij het duidelijk formuleren hoe ik organisaties ondersteun bij het realiseren van continuïteit en financiële gezondheid in uitdagende tijden. Dat was best een puzzel, gezien mijn achtergrond in uiteenlopende staf-, lijn en adviesfuncties. Daarbij neemt ze de tijd om je echt te leren kennen zodat wie je bent ook scherp in beeld komt. Niet alleen wat je aan kennis en kunde te bieden hebt. Denise is een plezier om mee te werken en absoluut een professional op het gebied van Personal Branding!”

- Twan Houben, Ondernemer en Business Strateeg

Houd jezelf niet meer klein. Own het podium

I've got your back, zes maanden lang
  • Start met een strategiesessie van 1,5 uur waarin we het fundament bepalen voor jouw verhaal, positionering, brand, content, visie en pitch.
  • 5 x een 1-op-1 sessie van een uur om jouw uitdagingen te bespreken. Waar sta je? Wat houdt je tegen? Mindset, zelfvertrouwen en een fast forward blik staan centraal. Na elke sessie heb jij een concrete actielijst om stappen te zetten voor zakelijk succes.
  • Toegang tot mijn online programma vol inspiratievideo’s en werkboeken.
  • Stuur gemaakt werk naar me toe en ik geef er feedback op.
  • Ik ben jouw mentor en allergrootste cheerleader. I've got your back. Ik ga jou intensief coachen zodat jij jouw potentie vol benut. Je gaat merken dat er zoveel meer mogelijk is dan jij ooit dacht. Jouw succes is mijn succes. We doen het samen. Als je tussendoor vragen hebt, ben ik er voor jou.
  • We maken er niet alleen een succes, vooral ook een feest van!
  • Ik verwacht wel van iets van je: dat je jouw verantwoordelijkheid pakt, uit je comfort zone stapt en online keihard gaat shinen om mensen naar je toe te trekken.
  • Boek NU JOUW CALL om jouw uitdagingen te bespreken en om te kijken of wij een match zijn.

“Create a strong and incredible brand by staying true to who you are

Over Denise Joy

Ik help ondernemers en professionals in het bedrijfsleven met next level personal branding en zichtbaarheid voor succes. Let’s get it on. your Story. your Brand. Enjoy.

Ik ben een sprankelijke ondernemer, een energiebom en gedreven doorzetter om de wereld te vullen met sterke en persoonlijke merken. Als jij bereid bent jouw comfort zone uit te stappen kun je zoveel meer bereiken dan je ooit dacht. Ik ben je grootste cheerleader en help je jouw verhaal te ontdekken en het podium te pakken. Ik maak het helder, licht en praktisch. Vanuit focus en daadkracht claim jij de expertstatus binnen jouw vakgebied en trek je als een magneet mensen en opdrachten naar je toe. Werk niet hard, werk slim vanuit Joy met waanzinnige resultaten. Meer opdrachten, meer klanten, meer salaris of omzet. Als ik het kan, kan jij het ook. Zo simpel is het.

Ik ben geen loopbaancoach. Dit is alleen voor jou als:

→ Je geld wilt verdienen met wat je het allerliefste doet. Of dat nu in loondienst is of voor jezelf. 
→ Je een expertise hebt en retegoed bent in jouw werk.
→ Je al een visie hebt op jouw vakgebied, alleen hulp nodig hebt bij het scherp weergeven ervan.
→ Je zichtbaarheid spannend vindt en het toch wil doen. Je bent er nu wel klaar mee om die briljante posts en video’s alleen in jouw hoofd af te spelen. 
→ Je echt bereid bent jouw comfort zone uit te komen want dat is where the magic happens.
→ Je kunt committen aan jezelf consistent en consequent positioneren om autoriteit te claimen. Successen behalen doe je alleen als je blijft opdagen. 
→ Zelf jouw verantwoordelijkheid pakt en het niet bij mij legt. 
→ Je serieus bent om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en kansen te pakken. 
→ Je niet meer wilt aanmodderen en de juiste mensen en opdrachten wilt aantrekken.

Dus… hoe gaaf is het als jouw ideale klant zich vanzelf bij je aandient? Of dat je als professional de meest coole projecten binnen jouw bedrijf krijgt? Omdat je bent opgevallen en mensen inspireert. Omdat mensen weten dat jij ontzettend waardevol voor ze bent en ze per se met jou willen werken. Zonder dat het je veel tijd of geld kost, want dat is echt niet nodig als je jezelf op de juiste manier zichtbaar maakt.

“If you show up regularly with generosity, everything else is gonna take care of itself