Over Denise

Van onzichtbaar & onzeker naar de branding expert

Hoi, ik ben Denise (Joy)

Geloof het of niet. Tien jaar geleden was ik onzeker en onzichtbaar. Ik conformeerde me en deed wat hoorde. Je begrijpt… niets stroomde. Toch voelde ik: er zit zoveel meer in mij en ik ben hier om mensen daadwerkelijk verder te helpen. Ik wilde dingen anders doen. Connectie maken met mensen, dingen creëren en gewoon doen. Buiten de gebaande paden om. En op mijn eigen manier.

Ik gooide alles radicaal om zonder vangnet, gedreven om er alles uit te halen. Ik heb mezelf volledig omarmd: ik ben een overenthousiaste, positieve, oprecht geïnteresseerde stuiterbal. En ik maak me niet meer druk om wat mensen ervan vinden. Ik neem nu de juiste plek in. Ik zet mijn angst om in kracht. Ik ben aan het shinen en verdien er goed mijn geld mee. Acquisitie? Doe ik niet aan. Doordat ik mezelf op de juiste manier zichtbaar maak komen klanten vanzelf op mijn pad. En word ik benaderd voor interviews. Ik nam controle over mijn leven en dat voelde zo goed. Dat is voor jou ook weggelegd.

Ik help kennisondernemers en dienstverleners zichzelf krachtig neer te zetten als de #1 expert. Het is mijn missie om de wereld te vullen met sterke en persoonlijke merken. Omdat de wereld meer dan ooit behoefte heeft aan sterke leiders die zich vanuit expertise en persoonlijkheid uitspreken. Ben jij dat ook of wil jij dat ook zijn? Slinger vandaag nog jouw speciale gave, die alleen jij hebt, de wereld in. Ga voor jouw waarde staan en ontdek dat je resultaten boekt die je alleen maar durfde te dromen. 

Contentmarketing + Persoonlijke Ontwikkeling + Zichtbaarheid = Personal Branding

Al tijdens mijn eerste zwangerschap startte ik mijn eerste succesvolle blog. Ik werkte bij startups en corporates als Marcom & PR Manager. Tijdens mijn eerste baan kreeg ik 500k om het merk in Nederland zichtbaar te maken. Branding experience ten top. Tijdens mijn laatste baan, in de tijd dat contentmarketing opkwam, lanceerde ik het B2B kennisplatform voor PostNL.

Daarvoor had ik ambassadeurs nodig. Mensen die hun expertise uitdragen. Ik stuitte op het stuk onzekerheid over hun eigen verhaal. Ik verdiepte me in psychologie, deed een NLP-opleiding en nam zowel een business als personal coach in de arm.

Ik combineerde mijn achtergrond in content en communicatie met mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling en de behoefte bij mensen aan zichtbaarheid. Zo ontstond Joy in Business. Een naam die perfect bij mij past. Want als jij jouw professionele en persoonlijke merk samenbrengt, dat is niet alleen magisch… daar komt zoveel JOY uit voort.

Kennis is macht. Karakter zoveel meer (van mijn lieve, wijze opa)

Joy in Business

Het draait om mindset, intentie en persoonlijk leiderschap. Om positiviteit en enthousiasme. En vooral om die te delen met andere mensen en je aan elkaar te verbinden. En ik heb er zoveel plezier in. Mijn tweede naam is niet voor niets Joy.

Vrijheid, verbinding, plezier en nieuwsgierigheid

Essentieel voor mij. Geef mij de vrijheid iets moois te creëren en ik verbaas je. Verbind je met mij en ik ben er voor je. Laten we plezier maken in het samenwerken om het maximale eruit te halen. En laat mij vooral nieuwsgierig zijn om te begrijpen waar jij vandaan komt. Wat jou beweegt. Waar je naar toe wilt. En zo kom ik tot de essentie. En die zetten we om in een winstgevende positionering, pitch, visie en aanbod.

Want dat is waar ik goed in ben. Hoe? Cut the crap! Ik houd van simpel & clean. Niet zozeer van woorden, vooral van doen. Ik kan goed een strategie ontwikkelen en maak dat helder, licht en praktisch. Daarbij laat ik mijn creativiteit de vrije loop. En dan bedoel ik mijn oog voor stijl, of iets bij een klant past: branding, persoonlijkheid, tone-of-voice. Ik heb een ontzettende drive en doorzettingsvermogen en ben jouw grootste ass kicker. Ik trek je jouw comfort zone uit en daar ga je nog plezier in hebben ook. Ik beloof het je. Zo komen we nog eens ergens.

Vanuit de kennis die je in je fundament hebt vertrouwen in je personal touch om de juiste business te doen – managing expectations

Je weet meer dan je weet. Je kunt meer dan je denkt. En geloof mij, mensen horen graag jouw verhaal. Waar wacht je nog op? Ontdek jouw goud en vertel je verhaal. Wees de persoon die het verschil maakt in deze wereld. Deel je positiviteit. Wees jezelf en daar vooral trots op. Denk in mogelijkheden. Maak jezelf zichtbaar en vindbaar. Wees je eigen merk en inspireer anderen dat ook te doen. Vertel je verhaal in plaats van dat je verkoopt. Ik garandeer je: je krijgt niet alleen meer plezier en zelfvertrouwen, je trekt ook de juiste mensen en opdrachten naar je toe. Je bent voorbestemd voor iets groots.

Be yourself. Everyone else is already taken. Enjoy!

PS. Als iedereen een stuk enthousiasme overbrengt krijgen we een wereld met positiviteit, empathie en vriendelijkheid. Ik wil mijn persoonlijke ontwikkeling met jou delen. Ik hoop dat het jou ook helpt in jouw dagelijkse leven. En dat jij weer een ander inspireert… Pay it forward.