Personal branding

Mijn blog op Marketingfacts: Zo bouw je een fantastische personal brand

Je bent een merk, of je nu wilt of niet!

Zo bouw je een fantastisch personal brand

De term branding is lange tijd voorbehouden geweest aan bedrijven, maar in dit te gekke digitale tijdperk is ieder individu zijn eigen personal brand. Niet iedereen is er op een bewuste manier mee bezig of wil er überhaupt op een bewuste manier mee bezig zijn. Maar of je het nu wilt of niet, we hebben allemaal een digital footprint. Als ik denk aan mijn twee dochters van twee en vijf, dan hebben zij nu al meer foto’s online staan dan ik in mijn hele leven!

Lees verder op Marketingfacts. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik hou ervan om te creëren en inspireren. En daarin wissel ik graag af. Van korte, pakkende post om je mee te nemen in mijn wereld tot longreads voor diepgaande inzichten. En van video’s met hot tips tot mijn podcast waarin ik mensen interview en mijn mening deel.

Nieuwsbrief

Download de weggever ONTDEK JOUW MISSIE en zet een eerste stap naar zakelijk succes. Enjoy!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en verhalen om van jezelf een badass personal brand te maken voor meer impact en meer klanten.