Communitymanagement

Mijn blog op Marketingfacts over podcasts

Geef mensen niet wat ze willen, verras ze

Wat communitymanagers van Paulien Cornelisse kunnen leren

Podcasts. Als je denkt dat die saai of uit zijn, think again. Ze zijn terug van weggeweest, waarschijnlijk dankzij de gekmakerij op sociale media. Er gaat een wereld voor mij open. Over alle onderwerpen is wel een goede podcast te vinden die ik vervolgens rustig kan luisteren tijdens het hardlopen of autorijden. Steek ik meteen wat op. Ik luisterde naar een podcast van de Bastiaan de Jong Show, waarin hij Paulien Cornelisse interviewt over het zelf uitgeven van haar laatste boek De verwarde cavia. Over hoe dat bevallen is, het belang van een ervaren team, besluitvorming via Whatsapp en de juiste balans tussen autonomie en commercie.

Lees verder op Marketingfacts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik hou ervan om te creëren en inspireren. En daarin wissel ik graag af. Van korte, pakkende post om je mee te nemen in mijn wereld tot longreads voor diepgaande inzichten. En van video’s met hot tips tot mijn podcast waarin ik mensen interview en mijn mening deel.

Nieuwsbrief

Download de weggever ONTDEK JOUW MISSIE en zet een eerste stap naar zakelijk succes. Enjoy!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en verhalen om van jezelf een badass personal brand te maken voor meer impact en meer klanten.