Contentmarketing: investeer in een duurzame relatie

Mijn blog op Marketingfacts over contentmarketing: investeer in een duurzame relatie

Investeer in een duurzame relatie: de impact van dienstbaarheid

Omdat je klant het waard is

Ik kijk online mijn ogen uit. De ene na de andere gave campagne komt voorbij, alsof budgetten van marketingafdelingen ineens enorm zijn toegenomen. Flitsende videocontent en compleet uitgedachte strategieën zijn aan de orde van de dag. Maar heeft het ook echt zin? Heeft het effect? Ik vraag het mij serieus af. Veel marketeers gaan tegenwoordig voor gave campagnes in plaats van effectieve campagnes. En daar slaan ze volgens mij de plank mis. Gaaf is niets mis mee, maar het moet natuurlijk wel effect hebben.

Lees verder op Marketingfacts. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik hou ervan om te creëren en inspireren. En daarin wissel ik graag af. Van korte, pakkende post om je mee te nemen in mijn wereld tot longreads voor diepgaande inzichten. En van video’s met hot tips tot mijn podcast waarin ik mensen interview en mijn mening deel.

Nieuwsbrief

Download de weggever ONTDEK JOUW MISSIE en zet een eerste stap naar zakelijk succes. Enjoy!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en verhalen om van jezelf een badass personal brand te maken voor meer impact en meer klanten.