influencer marketing, contentmarketing, contentdistributie

Mijn blog op Marketingfacts: Influencer marketing: content + distributie + invloed = impact

Influencer marketing: content + distributie + invloed = impact

Creëer een love triangle voor influencers

Vaak populairder dan een gemiddelde bn’er: supersterren op social media die met hun bereik en invloed grote volgersgroepen wijzen op de laatste trends, beste producten en de tofste events. Hoe ga je als merk om met deze influencers? Ik ging naar de ontbijtsessie Influencer Marketing: what’s next in de Bakkerswinkel in Amsterdam. Georganiseerd door de Taskforce Content Marketing van IAB Nederland (branchevereniging voor digital advertising en marketing innovatie) om hier meer over te horen.

Lees verder op Marketingfacts. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik hou ervan om te creëren en inspireren. En daarin wissel ik graag af. Van korte, pakkende post om je mee te nemen in mijn wereld tot longreads voor diepgaande inzichten. En van video’s met hot tips tot mijn podcast waarin ik mensen interview en mijn mening deel.

Nieuwsbrief

Download de weggever ONTDEK JOUW MISSIE en zet een eerste stap naar zakelijk succes. Enjoy!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en verhalen om van jezelf een badass personal brand te maken voor meer impact en meer klanten.