Mijn blog op Fashion United: Onderstreep jouw personal brand met een persoonlijke stijl voor zakelijk succes

Toen jij vanmorgen opstond, dacht jij toen bewust na over jouw personal brand? Waarschijnlijk niet. Ik daag je uit dat wel te doen. Want of je je er nu bewust van bent of niet, jij bent je eigen merk. Het branden van jezelf is niet meer weg te denken in een wereld waarin alles digitaal en snel gaat. En als jij kunt beïnvloeden hoe mensen jou zien, waarom zou je dat dan niet doen? Naast jouw verhaal en expertise kun je dit waanzinnig sturen met jouw presence. Wie wil je zijn? Wat wil je uitstralen en waarmee wil jij geassocieerd worden? Kleed je ernaar. Uitgesproken durven zijn is niet meer een vraag, maar een must.

Lees het hele artikel op Fashion United

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik hou ervan om te creëren en inspireren. En daarin wissel ik graag af. Van korte, pakkende post om je mee te nemen in mijn wereld tot longreads voor diepgaande inzichten. En van video’s met hot tips tot mijn podcast waarin ik mensen interview en mijn mening deel.

Nieuwsbrief

Download de weggever ONTDEK JOUW MISSIE en zet een eerste stap naar zakelijk succes. Enjoy!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en verhalen om van jezelf een badass personal brand te maken voor meer impact en meer klanten.