Interview: geschiedenis van globalisering

Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s, een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.

Ik mocht voor Café Weltschmerz Twan Houben interviewen. Hij is trendwatcher, strateeg en directieadviseur. Hij vindt, vanuit zijn rol als strategisch adviseur en trendwatcher voor bedrijven, geopolitiek van groot belang. De huidige geopolitiek wordt hoofdzakelijk gedreven door globalisering.

In dit gesprek gaan we in op de effecten van globalisering van 1944 tot 2022 op de wereld. Hoe is het ontstaan, hoe heeft het zich ontwikkeld, wat kunnen we verwachten en wat had er anders gemoeten?

Bekijk de hele video. 

In deel twee gaan we in op de effecten van globalisering, SPECIFIEK OP NEDERLAND.

Bekijk video deel twee. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik hou ervan om te creëren en inspireren. En daarin wissel ik graag af. Van korte, pakkende post om je mee te nemen in mijn wereld tot longreads voor diepgaande inzichten. En van video’s met hot tips tot mijn podcast waarin ik mensen interview en mijn mening deel.

Nieuwsbrief

Download de weggever ONTDEK JOUW MISSIE en zet een eerste stap naar zakelijk succes. Enjoy!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en verhalen om van jezelf een badass personal brand te maken voor meer impact en meer klanten.