Growth deep dive Red Panda Podcast Personal Branding

De growth hackers van Red Panda zijn generalisten. Ze kunnen overal over meepraten. Willen ze meer de diepte in, dan interviewen ze experts. Dit keer had ik het genoegen in gesprek te gaan met Jordi Bron, founder van Red Panda Works. 

In deze video spreken we over online zichtbaarheid, personal branding, employee advocacy, ambassadeurschap en contentmarketing! Alles draait om het vertellen van persoonlijke verhalen. De ultieme tip? Gewoon doen. Dit en andere tips hoor je in dit interview.

Jordi Bron – Founder Red Panda Works

Website: https://redpanda.works/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jordibron/  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik hou ervan om te creëren en inspireren. En daarin wissel ik graag af. Van korte, pakkende post om je mee te nemen in mijn wereld tot longreads voor diepgaande inzichten. En van video’s met hot tips tot mijn podcast waarin ik mensen interview en mijn mening deel.

Nieuwsbrief

Download de weggever ONTDEK JOUW MISSIE en zet een eerste stap naar zakelijk succes. Enjoy!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en verhalen om van jezelf een badass personal brand te maken voor meer impact en meer klanten.