Unshakable zichtbaar

met een ijzersterke positionering, magnetische brand & winstgevende visie in zes maanden

Let's turn your expertstatus on met Power, Joy & Presence

Wat zou het voor jou betekenen als jij volledig jouw positie claimt? Als jij volledig voor je waarde en waarheid gaat staan en unshakable zichtbaar bent? Als je als de go to expert als een magneet alles naar je toe trekt waar jij al jaren naar verlangt? Van opdrachten en klussen tot klanten met wie je het liefste werkt? Als jij alles wat mensen van je vinden volledig los kunt laten. Dit ben jij en dit is jouw tijd. NU!

Daarvoor moet je wel aan de bak! Door belemmerende overtuigingen heen, aan de slag met persoonlijk leiderschap, een killer branding mindset, jouw comfort zone uit, jouw personal brand scherper neerzetten, veeeeeeel meer zichtbaarheid, kracht om op te vallen en je kop boven het maaiveld uit te steken, de moed om jouw persoonlijkheid meer te omarmen en laten zien, jouw expertise zoveel meer claimen en uitdragen en een visie creëren die zo BIG, BOLD & BRAVE is dat ie winstgevend voor je gaat werken.  

 • Vind je jezelf krachtig neerzetten als expert moeilijk?
 • Blijf je rondhangen in ‘wat is dat dan wat ik moet laten zien wat mensen aantrekt?’
 • Of vind je het spannend om jezelf te laten zien en het persoonlijk te maken?
 • Wil je niet meer in je eentje blijven aanklooien, maar nu echt eens een schop onder je kont om je verhaal, branding, positionering, pitch en content once and for alle duidelijk te hebben?

 

I’m your girl. I’m gonna turn you on. Voor meer Power, Joy & Presence.

Ik zie jou en help je gezien te worden. Ik maak complexe dingen licht en luchtig en geef je snel terug welke grootsheid ik in je zie en die klopt altijd. Zo kun jij direct verder. 

Vanuit mijn ervaring als Merkstrateeg en PR & Content Manager denk ik snel in een strategie en concepten en geef je praktische tips om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Zodat het eindelijk voor je gaat werken. 

Ik heb al honderden mensen geholpen met de rode draad van hun verhaal en het vertrouwen om er  zichtbaar op te zijn. Mijn klanten gaan van verschuilen achter een merk of excuses, naar on fire voor zichzelf staan waardoor zij keer op keer gevraagd worden als coach, trainer of spreker.

Jij hebt een stem gekregen. Gebruik die! Het is onze taak als mens om te groeien, ons uit te spreken en door wat hoort door te breken om dingen anders en beter te doen. Laten we samen regeren!

Claim jouw uniekheid nu. Waarom zou je nog een seconde wachten met jezelf laten zien in al jouw grootsheid? Jij voelt dat je meer invloed en impact wilt. Je wilt meer klanten die goed bij je passen en goed betalen. Als jij voor jouw waarde en waarheid gaat staan kun je niet alleen anderen beter dienen. Ook jezelf.

It's time to be on Fire

"Great brands inspire people to believe in what is possible

WAT KRIJG JE?

TOEGANG ONLINE BRANDING ACADEMY

Je krijgt toegang tot mijn DIY online branding academy waarin je jezelf in 12 stappen krachtig kunt neerzetten als expert. Inspirerende video’s en extreem waardevolle werkboeken met opdrachten waar je mee aan de slag kunt wanneer het jou uitkomt. Een jaar lang helemaal en alleen voor jou. Maar blijf wel bij, want het helpt je tijdens de masterclasses om er zoveel meer uit te halen.

EEN UUR 1-OP-1 MET MIJ

Een online deep dive met mij aan het begin van het traject. In een uur haal ik direct jouw goud uit je merk naar boven. Wat het is (talenten, uniekheid, persoonlijkheid) waar jij op moet zitten. In een 1-op-1 ga ik met jou de diepte in en het lukt mij altijd om tot de essentie te komen waarvan ik voel: dit moet jij de wereld laten zien. Hierin ga jij een laag dieper, zakken in voor jouw waarde staan en het ook echt voelen. Je kunt meteen doorrrrr.

OM DE WEEK EEN GEZAMENLIJKE KICKSTART

Waar sta je? Waar loop je tegenaan? Wat heb je nodig? En we gaan brainstormen over content. Wat ga jij de komende weken doen? Start before you are ready. En elke keer geef ik je een challenge mee. Je gaat me haten, maar als je het hebt gedaan ga je van me houden. We zijn hier niet om alleen mooi te zijn. Ik wil dat je in de flow blijft! Dit doen we in mei, juni, september en oktober. Dus uitgezonderd de zomermaanden. 

VIER MASTERCLASSES

 • What the f* are you waiting for? Weg met belemmerende overtuigingen! Ga voor jouw waarde staan. Jouw why kristalhelder en dus ook jouw strategie voor de rest van het jaar. We bepalen ter plekke jouw ijzersterke positionering. Dit is waar jij om bekend wilt staan en op gevonden wil worden. Claim jouw plek in de hoofden van jouw klant. Sterker nog, claim jouw eigen hok!
 • Jouw magnetische brand bepalen waarmee je unshakable zichtbaar bent. Waardoor iedereen wat van je wil. Jouw woorden, tone-of-voice, hashtags. Be ready, this is getting personal! Wat is jouw waarde en hoe sluit die aan op de verlangens en pijn van jouw klant? This is me. Unshakeble zichtbaar zijn, makkelijker en sneller. Maak van jouw content mindset een gewoonte. Van frustratie naar JOY.
 • Een winstgevende visie creëren. Een BIGGER, BOLDER en BRAVER idee die zo sexy is dat iedereen met je om tafel wil. Wat vind jij waarmee jij direct je kop boven het maaiveld uitsteekt? Maak van jouw idee een winstgevende visie. 
 • We gaan Bigger. Bolder. Braver. Social Selling op en top. Netwerk uitbouwen, energie inzetten en verhogen en een aanbod doen. Make it a second nature. Kwestie van volhouden, opschalen en raving fans creëren. Alles is energie.

AFSLUITEND LIVE EVENT: CLAIM JOUW POWER, JOY & PRESENCE 

 • Met terplekke het PODIUM CLAIMEN en CONNECTEN
 • Met een meditatie
 • Met een verrassing – externe spreker die je echt niet wilt missen
 • Met een kickass aanvalsplan zodat jij 365 dagen weet wat je te doen staat (intentie, strategie, potentiële klanten, aanbod, content, intunen)
 • Dit wordt zo’n waanzinnige feestdag, die wil je voor geen goud missen!

TIMING

“Wanneer dan?” hoor ik je denken. In mei en juni gaan we knallen. 

In juli en augustus krijg je de tijd om te implementeren. Je kunt in de zomervakantie aan de slag met de online academy en ik geef je natuurlijk een zomer challenge mee. Zo voorkom ik dat mensen masterclasses missen. 

In september en oktober gaan we weer keihard samen verder. En sluiten we af met een waanzinnig live event. 

Dit is alleen voor jou als...

 • Je bent al retegoed in jouw vak.
 • Je bent al een aantal jaar bezig en je hebt toffe projecten en klanten.
 • Je bent er klaar voor om die expertise nu online ook echt te claimen.
 • Je hebt al een uitgesproken mening over jouw vakgebied, en bent er klaar voor deze nu om te zetten naar een winstgevende visie.
 • Je hebt genoeg ideeën, maar het lukt je maar niet om ze consistent en snel om te zetten naar content.
 • Je bent bereid volle commitment te geven en echt uit je comfort zone en aan de bak te gaan. Ik help je, maar jij doet het werk!
 • Je weet waar je goed in bent, maar je wilt nog meer voor jouw waarde en waarheid staan.
 • Je wilt het persoonlijker maken, maar vind het spannend.
 • Je wilt jouw zichtbaarheid uplevelen en hebt richting nodig.
 • Je wilt het gewoon niet meer alleen doen, want het voelt lonely at the top.

De online branding academy modules

MODULE 1 – KILLER BRANDING MINDSET
Week 1 – Onderzoek jouw brand & Mindset
Week 2 – Jouw missie en doelen concretiseren

MODULE 2 – JOUW HIGH-END PERSONAL BRAND NEERZETTEN
Week 3 – Kristalhelder wat jouw expert topics zijn
Week 4 – Jezelf ijzersterk presenteren en positioneren met een badass pitch
Week 5 – Storytelling & Storyselling
Week 6 – Een stevig fundament voor ultieme zichtbaarheid op social waarmee je moeiteloos klanten en opdrachten aantrekt

MODULE 3 – JOUW EXPERTISE EN BRANDING ALS EEN MAGNEET UITDRAGEN
Week 7 – Creëer het juiste netwerk om doelen sneller te behalen
Week 8 – Jezelf pijlsnel en moeiteloos als expert neerzetten met bestaande content
Week 9 – Jouw persoonlijke contentkalender, geen onzekerheid over wat je wel of niet moet posten
Week 10 – Word gevraagd aan tafel of geboekt als spreker vanuit jouw visie op jouw vakgebied
Week 11 – Slim posten op social media om nog sneller en meer mensen aan te trekken

MODULE 4 – PAK JOUW PODIUM ALS EXPERT
Week 12 – Verspreid jouw visie & schuif jezelf naar voren. Op dit punt kan echt niemand meer om je heen. Vanuit Joy, Ease & Flow doe jij krachtig jouw verhaal en maak je jouw dromen en doelen waar.

BONUSMATERIAAL

 • Zo verhoog jij jouw gunfactor waardoor mensen alleen met jou willen werken
 • Krijg killer testimonials en laat klanten jou verkopen
 • De kracht van herhaling en hergebruik. Maak het jezelf vooral makkelijk
 • Voel je comfortabel voor de camera. Met video maak je jezelf nog sneller zichtbaar
 • Cocreatie en ambassadeurschap. Zorg voor raving fans in jouw community

Wat anderen erover zeggen..

98% van de mensen doet online onderzoek voor ze met iemand werken. Zorg met jouw magnetische branding dat ze bij jou komen

Breng vandaag nog jouw professionele en persoonlijke merk samen en zorg ervoor dat mensen binnen twee seconden weten dat ze bij jou moeten zijn. Dat je opvalt vanuit een ijzersterke positionering, magnetische branding, een goed verhaal en een praktisch plan voor unshakable zichtbaarheid.

Zakendoen wordt niet alleen makkelijker, ook leuker!

Claim het podium vanuit structuur, focus, zelfvertrouwen en plezier. Let’s get on it. Personal branding en zichtbaarheid zijn niet spannend. Het is JOY.
Jij kiest wat jij wilt bereiken en hoe jij bekend wilt staan.
Wie ben jij? Waar sta jij voor? Welke impact wil jij maken?
Word onvergetelijk in plaats van vergeten.
Neem de leiding over jouw persoonlijke en zakelijke missie en leven.
Stel het niet uit.  Want als jij het niet doet, doen anderen het wel.

“Let excellence be your brand"

Unshakable zichtbaar

Start: mei 2022
2888,- exclusief BTW
 • Omdat het de eerste keer is dat ik dit groepsprogramma op deze manier geef, bied ik eenmalig deze no brainer prijs aan. Dit is je enige kans om dit traject dit jaar nog te volgen voor een prijs die hierna substantieel verhoogd.
 • Als jij NU JA zegt tegen deze waanzinnige investering in de rest van jouw leven, waar je meteen van profiteert, betaal je eenmalig 2.888 euro of in zes termijnen van 528 euro.
 • Geloof mij, dit wordt een feest met zo extreem veel waarde. You don’t want to miss this!