Joy in Business

Ben jij er klaar voor om jezelf zichtbaar te maken? Om te stralen en sprankelen vanuit jouw persoonlijkheid, missie, kernwaarden, kennis en talenten? Om jouw podium te pakken en als een magneet alle gave projecten en bijzondere mensen naar je toe te trekken?

STAP IN DE GLITTERBOX ZICHTBAARHEID VOOR ZAKELIJK SUCCES

Dit is niet zomaar een workshop. Dit wordt echt een feestje. Don’t be afraid to sparkle a little brighter darling. Werk aan jouw awesome brand. Maak impact en trek gave dingen & mensen naar je toe!

Ik geef workshops personal branding, storytelling en ambassadeurschap. Ik help ondernemers en experts in het bedrijfsleven met zichtbaarheid voor zakelijk succes. Ik heb een fantastisch kantoor hartje Den Haag. Ik hou van energie, plezier, verbinding, sprankelen, goud en glitters. Daarom organiseer ik vanaf nu regelmatig de Glitterbox workshops: zichtbaarheid voor zakelijk succes!

Een drie uur durend waanzinnig & concreet feestje voor jouw personal brand

Wat houd je tegen om te glitteren en shinen? Wat is jouw missie? Wat zijn jouw expertises, talenten en kernwaarden? Let’s nail it! Je maakt jouw personal pitch en pakt meteen jouw podium. Je krijgt tips om social op orde te krijgen (met LinkedIn als voorbeeld) en je gaat naar huis met een persoonlijke contentkalender. Word niet alleen zichtbaar, blijf ook zichtbaar. Concreter kan niet. Leuker ook niet. Stap uit jouw comfort zone en laat jouw awesome brand glitteren!

Neem de regie over jouw merk. Wie, waar, wat en hoeveel?

Voor ondernemers en experts binnen het bedrijfsleven die zichtbaar willen zijn voor zakelijk succes. Vanuit focus, plezier en zelfvertrouwen. Aan het einde van deze workshop heb jij een heldere missie, weet je met welke expertises je mensen naar je toe trekt en heb je jouw personal pitch en verhaal op orde. Klaar om offline en online te gebruiken. Je weet hoe je via social mensen als een magneet naar je toe trekt en hebt volop inspiratie om de komende maanden consistent en consequent zichtbaar te zijn voor zakelijk succes met een persoonlijke contentkalender.

Er is plek voor maximaal zes deelnemers bij mij op kantoor in Den Haag. De kosten zijn € 165,- exclusief btw per persoon. We sluiten natuuuuuuuurlijk af met een glitterende borrel. Want hey… Joy in Business. Aanmelden via denise@joyinbusiness.nl.

NEXT GLITTERBOX: DONDERDAG 26 MAART VAN 14.00 TOT 17.00 UUR. DAARNA EEN SPRANKELENDE BORREL OM JOUW BADASS PERSONAL BRAND TE VIEREN. LET’S HAVE SOME FUN!

Wat anderen zeggen over mijn workshops…

Ik vind Denise zó goed in wat ze doet! Niet normaal hoeveel zij weet over hoe je social media inzet om je expertise te claimen en zichtbaarheid te vergroten door consistent aanwezig te zijn, relevante content te delen en uit te gaan van je eigen personal brand, kennis en kracht. Denise bruist van de positieve (super aanstekelijke) energie ENNN ze heeft het na een training van haar zelfs voor elkaar gekregen dat ik voor het eerst echt zin heb om veel meer met LinkedIn te doen en hier zichtbaar te zijn. Denise is de real deal. Punt.Suzanne Beukema, business coach & Feminie Leadership expert.

Ik heb Denise ontmoet tijdens haar Glitterbox workshop. Een echte vakvrouw die vol passie haar vak verstaat. Zij doet geen kunstje, maar werkt vanuit haar hart. Ik heb veel gehad aan de inhoud van haar workshop en kan iedereen die worstelt met zichtbaarheid aanraden contact met Denise op te nemen. Ik weet zeker dat ze jou ook zal laten schitteren. – Kim Nicodem, systemisch, life en loopbaancoach.

Ik volgde een Social Media workshop van Denise. Het was een klein groepje en daardoor heel persoonlijk en leerzaam. Zij volgde een heel duidelijke stappenplan om zichtbaarheid van je eigen merk door gebruik maken van personal branding op social media. Het gaat om uit je comfort zone komen om jouw missie te bereiken. De missie moet niet ver van je bed zijn maar ook niet wat je dagelijks moet kunnen bereiken, het is een mix van je eigen kernwaarden, je dromen en de uitkomsten hiervan. Denise heeft ons stap voor stap geholpen aan de hand van voorbeelden die realistisch waren. Als groepje konden we uiteindelijk onze PITCH presenteren. Dit was een eerste stap om mijn droom te bereiken. Marielle de la Fuente, Producer Imagine People.

Laatst heb ik bij Denise een training ‘Personal Branding’ gevolgd. Wat was dat een feest! Inspirerend, concreet en opbouwend. Ik heb veel tools en praktische tips gekregen die ik gelijk kon toepassen op mijn social posts. En daarnaast was het ook nog eens super gezellig. Nou, waar wacht je nog op; gelijk aanmelden dus. – Chris Segers, Sales Creative Imagine People

Als ondernemer weet je dat social media belangrijk is om jezelf zichtbaar te maken. Maar waar moet je beginnen? Als je echt zichtbaar wit zijn als bedrijf en je als expert wilt neerzetten dan moet je zeker Denise inschakelen. Denise zorgt met haar kennis, creativiteit en enthousiasme ervoor dat je geïnspireerd raakt om aan de slag te gaan om jezelf beter en meer online zichtbaar te maken. Ze zorgt ervoor dat jezelf scherp hebt waarom je doet wat je doet en dat je helder kunt verwoorden wat je precies doet. En voor wie. Haar kantoor in Den Haag is een perfecte plek om samen te sparren over thema’s en haakjes voor content en om aan de slag te gaan met een concrete contentplanning. Gilbert van Wingerden, eigenaar Bro Motion.

Energiek, sprankelend en inspirerend! Deze woorden blijven hangen na de boeiende workshop van Denise. Zij zorgt er binnen één dag voor dat je in staat bent je eigen merk te verkopen, blij te worden van dat waar je eigenlijk super goed in bent, enthousiast te maken om nóg meer met LinkedIn te doen én zelfs buiten je comfort zone te stappen, zonder dat dat heel vervelend is. Ik kan Denise aan iedereen aanbevelen die wil werken aan zijn persoonlijke merk, zichtbaar wil worden in zijn/haar omgeving door te doen waar hij/zij écht goed in is en blij van wordt om met zijn/haar talenten aan de slag te gaan, zowel individueel als in teamverband.Diana van Asten, Maatwerk Arbeidsadvies.

Met veel enthousiasme, vrolijkheid en kennis stimuleert Denise iedereen zichzelf zichtbaar te maken. Ze weet op een fenomenale wijze de kern van iemands kwaliteiten samen te vatten en dat te verpakken naar een personal brand. Denise is voor mij het voorbeeld van hoe je ‘jezelf zijn’ combineert met zakelijk succes. Een feest om met haar te werken. – Debora de Laaf, directeur communicatie Stedin.

Wat een bijzondere ervaring, Denise: jouw workshop over Personal Branding! Met je enthousiasme en expertise was jij de ervaren reisleider van de dag waarin we met het MT ieder voor zich een hele persoonlijke reis “inside” mochten maken. Je vroeg ons na te denken over ieders drijfveren, expertise, talenten en ieders ‘aanbod’ of bijdrage. Dit alles leidde tot een praktische personal pitch die je hele leven meekan. Uiteraard blijf je die aanscherpen en aanpassen! Jij hebt ons laten zien hoe belangrijk het is om je eigen merk te kennen, en je merk uit te dragen. Een aanrader voor als je jezelf wil positioneren op de markt als kandidaat, voor directies die aan de slag willen met Employee Advocacy…één ding: het is wel hard werken, maar dan heb je ook wat!Helen Jong, Director Eurofins.

Met Denise en Joy in Business hebben we een geweldig enthousiaste sessie gehad waarbij Denise iedereen uit zijn comfort wist te halen en boven zich uit laten stijgen. Social media en mond op mond ambassadeurschap is door Denise “supercool” geworden. Een echte aanrader.Perry Telle, partner Hoornwijck Groep.

Als ondernemer doe ik van alles. Van het ontwikkelen van slimme bagage oplossingen tot het schrijven van een kinderboek. Hierdoor is het soms lastig ‘simpel’ uit te leggen wat ik doe en waarvoor bedrijven mij kunnen inhuren. Ik zocht naar een rode draad binnen al mijn activiteiten om mijn verhaal goed te kunnen uitleggen. D.m.v. brainstormen en de juiste vragen is het samen met Denise gelukt dingen aan elkaar te koppelen tot een duidelijk verhaal. Ik raad Denise zeker aan voor ondernemers zoals ik die het lastig vinden een helder verhaal op papier te krijgen. Zij kan je goed helpen met jouw personal story. Sven de Laaf, eigenaar Studio Calicio.