BUSINESS ISSUE. Artikel en badass fotoshoot

Ik geloof zo in energie. In leven op hoge frequentie om hoge frequentie aan te trekken. In je eigen pad volgen en lekker jezelf zijn. Uit je comfort zone stappen en je doelen nastreven. Dan ontstaan er prachtige dingen. Zoals deze fotoshoot en artikel voor het Business Issue.

BUSINESS ISSUE. Focus, passie en actie

Zo badass en dankbaar dat dit op mijn pad kwam. Lianne van Leliedesign vroeg mij als ondernemer een van de gezichten te zijn voor de promotie van het Business Issue Event, dat zij samen met Sandra Niezink organiseert.

Focus, passie en actie! Dat is het thema van het event op 8 november. Ondernemen vanuit het brein. Breinleiderschap noemt Sandra het. Dit is een event waar je bij wil, nee moet, zijn.

Alsof ik in een Dior commercial terechtkwam

Maar wow, wat een bijzondere ervaring, die waanzinnige fotoshoot. Ik voelde me alsof ik in een Dior commercial terechtkwam, zo mooi. De locatie, styling, make-up en fotografie: wat een professioneel team. Onder de indruk van het totaalconcept. Ik wil meer. Het onderstreept wat ik wil uitstralen: leven en zakendoen vanuit liefde, focus, zelfvertrouwen en vooral plezier.

Roan Aarts deed de styling. Man, wat is die gast goed. Floral handcraft designer is hij. Hij maakte van een vuilniszak en wat IKEA inpakpapier deze waanzinnige rok. Echt, hoe verzin je het. Zo knap! Gerriet Brouwer deed mijn haar en make-up als MAC Artist. Ik dacht nog: meid, ben je uitgeschoten? Maar op de foto klopt het gewoon. Alles kwam samen, wat een tof concept.

Mijn 10 tips om succesvol jezelf te zijn

Tof ook, mijn artikel voor het online magazine waarin ik 10 tips geef om succesvol jezelf te zijn. Over mezelf conformeren naar mijn eigen visie ontwikkelen en uitdragen. Hoe ik mijn vakgebied en interesse in persoonlijke ontwikkeling samenbracht en mezelf dwong uit mijn comfort zone te stappen, mijn eigen pad te volgen en door te zetten. Het ondernemende, creatieve en de enorme drive mensen te inspireren en helpen zat er altijd al in. Het was een kwestie van omarmen en gewoon doen.

Just love it all. Download het magazine!

Ok, nog twee plaatjes… vind ze ook gewoon zo vet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik hou ervan om te creëren en inspireren. En daarin wissel ik graag af. Van korte, pakkende post om je mee te nemen in mijn wereld tot longreads voor diepgaande inzichten. En van video’s met hot tips tot mijn podcast waarin ik mensen interview en mijn mening deel.

Nieuwsbrief

Download de weggever ONTDEK JOUW MISSIE en zet een eerste stap naar zakelijk succes. Enjoy!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en verhalen om van jezelf een badass personal brand te maken voor meer impact en meer klanten.