Branding voor bedrijven

Merkstrategie voor jouw bedrijf en branding van jouw team

Een merkverhaal met persoonlijke verhalen Rocks!

Ik geloof in menselijke marketing. In zichtbaar maken wie je bent, waar je voor staat en hoe je mensen helpt. Want als jij je niet zichtbaar maakt, doet jouw concurrent dat wel. Terwijl jij nu juist zoveel te bieden hebt.

 

Ik geloof in een merkstrategie dat is opgebouwd vanuit duidelijke kernwaarden, een ijzersterke positionering en de expertise, visie, kennis en persoonlijkheden van jouw mensen.  Zo zorg je voor bereik, echte verbinding en betekenis. En dus meer invloed, impact en meer klanten. 

 

 

Ze volgen je graag en vertrouwen je.  Authentiek, inspirerend en waardevol voor duurzame resultaten. 

 

Ik help als branding consultant, trainer, spreker en coach al vijftien jaar bedrijven met een merkverhaal, contentstrategie en employee advocacy: hoe maak je van medewerkers ambassadeurs.

De wereld heeft behoefte aan verandering. Aan leiders die impact en het verschil willen maken en een perspectief bieden op het leven. Aan krachtig leiderschap, nieuwe ideeën en een duidelijke visie die mensen in beweging brengt. Een visie die werkelijk wat kan veranderen.  

Daarom doe ik de branding van managers, teams of een afdeling. Een mix van trainingen en persoonlijke coaching om jouw mensen richting te geven aan hun eigen merk en ze concreet te helpen met zichtbaarheid.

 

Mensen volgen liever persoonlijke accounts dan bedrijfsaccounts en vertrouwen mensen 80% meer dan bedrijven. Activeer de zichtbare experts in jouw mensen waar zowel het bedrijf als jouw mensen van profiteren.

 

Wat ik voor jou kan doen

  • Branding & contentstrategie
  • Training en workshops Employee Advocacy & Personal Branding
  • Branding van het management, team of afdeling
  • Spreker & dagvoorzitter

Dit zeggen anderen erover

Denise heeft een super toffe LinkedIn training gegeven aan de medewerkers van BMW Group Nederland, waarbij de focus op personal branding lag. Zij wist deelnemers te enthousiasmeren en zo ver te krijgen om zelfverzekerd aan de slag te gaan met LinkedIn. Buiten de training om stond ze altijd klaar om vragen te beantwoorden en ook na de training was ze bereid ons te adviseren. Ze gaat dus niet voor 100%, maar voor 110%!
Nadine Calor
HEAD OF SOCIAL A.I. BMW NEDERLAND
Met heel veel enthousiasme en vriendelijkheid, heeft Denise een workshop en strategiesessie bij ons gegeven. Bij iedereen werd gelijk de kracht van Online werken duidelijk. Zelfs de meest sceptische onder ons, gingen over stag. Ze weet iedereen op de juiste manier te bereiken en daar waar nodig geeft ze extra ondersteuning op maat. Door haar ervaring heeft zij echt kennis van zaken!
Dirk Ockhuizen
DGA Fortes impart b.v.
Tijdens de ALV van Stichting MPI Nederland, deelde Denise haar passie voor Branding met ons. Met sprankelend enthousiasme nam ze ons mee door haar stappenplan. Ik kan Denise van harte aanbevelen als je een spreker of workshop zoekt over Personal Branding of Employee Advocacy.
Marjolein Blok-Dignum
VP Finance MPI
Denise heeft TIO geholpen met een merk- en werkgeversverhaal en een online contentstrategie. Professionele en enthousiaste sessies waarin ze snel tot de kern doordrong resulteerden in goed doordacht en inspirerend plan waarmee we verder kunnen.
René Clavaux
IT Director Tiofarma
Wat een bijzondere ervaring: jouw workshop over Personal Branding! Met je enthousiasme en expertise was jij de ervaren reisleider van de dag waarin we met het MT ieder voor zich een hele persoonlijke reis "inside" mochten maken. Nadenken over ieders drijfveren, expertise, talenten en ieders 'aanbod' of bijdrage. Dit alles leidde tot een praktische personal pitch die je hele leven meekan. Uiteraard blijf je die aanscherpen en aanpassen! Jij hebt ons laten zien hoe belangrijk het is om je eigen merk te kennen, en je merk uit te dragen. Een aanrader voor als je jezelf wil positioneren op de markt als kandidaat, voor directies die aan de slag willen met Employee Advocacy...één ding: het is wel hard werken, maar dan heb je ook wat
Helen Jong
Directeur professional services eurofins
Ook gewerkt voor: Eneco I Landal Greenparks I Eneco I Croonwolter&dros I Stedin I PostNL I Spotta I Profel I Hoornwijck Groep I Archipel Tax Advice I Laurens I Maatwerk Arbeidsadvies I KNVB I Naturalis