Verschil Branding & Positionering

Positionering is de plek die je inneemt in de hoofden van jouw klant en ten opzichte van jouw concurrenten. Branding is hoe je er uiting aan geeft: met je logo, kleuren, content, verhalen, storytelling, identiteit, merkwaarden, gevoel en energie.

Welke plek wil jij innnemen?

Verder lezen →

Commander’s Intent: vertrouwen geven vanuit de waarom. Hét fundament voor leiderschap.

Tom Middendorp is Nederlands militair van de Koninklijke Landmacht in de rang van generaal. Hij was commandant der Strijdkrachten en oprichtend voorzitter van de raad van bestuur van de Stichting Open Nederland. Zijn hele leven gaf hij bij Defensie op alle niveaus leiding. Dan leer je alle stijlen kennen. Hoe hoger, hoe indirecter, omdat er steeds meer lagen tussen komen. Vooral als je op een bepaald moment ook. internationale en politieke functies bekleedt. Dat stelt nogal wat eisen aan je leiderschap. Hoe zorg je ervoor dat je je ego de baas blijft?

Verder lezen →

Accepteer dat je het toch nooit goed doet

Als je goed doet, krijg je het ook terug.
Als jij gezien wilt worden en je geliefd wilt voelen, geef de ander dat dan ook.
Samen kunnen we helen en groeien.
Zet de kracht van social media daarvoor in.

En laat los wat mensen van je vinden. Je doet het toch nooit goed voor iedereen. Dat accepteren haalt een stuk onzekerheid weg. En kun jij net zo goed jezelf zijn. Dat is de gift die jij ons te geven hebt.

Een aantal tips voor het bouwen van een sterk merk en community.

Verder lezen →

Ik hou ervan om te creëren en inspireren. En daarin wissel ik graag af. Van korte, pakkende posts om je mee te nemen in mijn wereld tot longreads voor diepgaande inzichten. En van video’s met hot tips tot mijn podcast waarin ik mensen interview en mijn mening deel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en verhalen om jezelf te presenteren en presenteren als high-end expert met wie mensen willen werken

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en verhalen om van jezelf een badass personal brand te maken voor meer impact en meer klanten.