Kotler - marketing

Mijn blog op Marketingfacts over baas Kotler

Kotler blijft de baas

Vraag aan tien marketeers wie de ‘godfather’ van marketing is, en meer dan de helft zal antwoorden: Kotler. Hij is wat Freud is voor de psychologie en Marx voor het socialisme. Zonder Kotler had marketing zoals we het nu kennen niet bestaan. Als influencer in de 21ste eeuw zou je Kotler al gauw over het hoofd kunnen zien, simpelweg omdat ons vakgebied zo snel verandert. Des te opvallender is het dat in de marketinginspiratiegids, waarin Cendris 21 marketeers interviewde, het merendeel van hen nog steeds Kotler noemt als belangrijkste inspiratiebron. En dat nog wel in een open vraag. Ondanks de opmars van nieuwe goeroes als Seth Godin, Simon Sinek en Gary Vaynerchuck blijft de basis van Kotler blijkbaar nog steeds heilig voor de meeste marketeers. Hoe komt dat?

Lees verder op Marketingfacts. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik hou ervan om te creëren en inspireren. En daarin wissel ik graag af. Van korte, pakkende post om je mee te nemen in mijn wereld tot longreads voor diepgaande inzichten. En van video’s met hot tips tot mijn podcast waarin ik mensen interview en mijn mening deel.

Nieuwsbrief

Download de weggever ONTDEK JOUW MISSIE en zet een eerste stap naar zakelijk succes. Enjoy!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en verhalen om van jezelf een badass personal brand te maken voor meer impact en meer klanten.