In de media – 5 stappen om jezelf zichtbaar te maken

Ben jij professional of ondernemer en vraag je jezelf af: “Help! Ik wil mezelf neerzetten als expert maar WAAR begin ik!?” In dit interview met Suzanne Beukema van In the Spotlight deel ik vijf tips om jezelf zichtbaar te maken met meer plezier en zelfvertrouwen. Want als jij jouw personal brand perfect op orde hebt, trek je als vanzelf de juiste mensen en opdrachten naar je toe. Zakendoen wordt dan niet alleen veel makkelijker, ook veel leuker.

PROMO

VOLLEDIG INTERVIEW

De stappen & tips

 • Stap 1: Zie jezelf als merk
 • Tip 1: Google jezelf eens
 • Stap 2: Weet wat je expertise is
 • Tip 2: Ga aan de slag met je sweet spot
 • Stap 3: Draag je expertise uit op social media
 • Tip 3: Zet je keywords in je functietitel en samenvatting van LinkedIn
 • Stap 4: Ga je expertise echt uitdragen
 • Tip 4: Schrijf een visie-artikel over jouw expertise
 • Stap 5: Pak je podium
 • Tip 5a: Boek een koffiemoment met een directielid
 • Tip 5b: Laat je inspireren door mensen en nodig ze een keer uit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik hou ervan om te creëren en inspireren. En daarin wissel ik graag af. Van korte, pakkende post om je mee te nemen in mijn wereld tot longreads voor diepgaande inzichten. En van video’s met hot tips tot mijn podcast waarin ik mensen interview en mijn mening deel.

Nieuwsbrief

Download de weggever ONTDEK JOUW MISSIE en zet een eerste stap naar zakelijk succes. Enjoy!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips en verhalen om van jezelf een badass personal brand te maken voor meer impact en meer klanten.